ABC duguláselhárítás bemutatkozás, cégünk története.

Ha dugulásod van akkor az ABC azaz Alapos Biztonságos Célratörő duguláselhárítás ajánljuk Budapesten és vonzáskörzetében. Mi magunkat ajánljuk, mert megbízhatóak vagyunk, számos referenciával rendelkezünk, amit bármikor le lehet ellenőrizni és megfizethető árakon dolgozunk. Az árainkat meg lehet tekinteni az árak menüpont alatt, ahol részletesen kifejtettük, a véleményünket.
Garantáljuk, hogy senkit sem fog meglepetés érni ha minket választ. Nem 10ezer forinttól amint ahogy sok más weboldalon olvasható és a helyszínen nem 40-60 ezreket fogunk kérni, ezek nem mi vagyunk. Mi tisztességesen kiírjuk, hogy mennyire lehet számítani. A mai világban 10ezer forintért mit kapunk? Nem egy komoly fizikai munkával elérhető duguláselhárítást az biztos.

Cégünk és működésünk:

Cégünk azért jött létre Budapesten, hogy segítsen a komoly bajba jutott lakosságon és az ipari létesítményeken, illetve minden olyan létesítményen ahol probléma lehet a dugulás pl: iskola, óvoda, pláza, étterem, pub, színház stb… Specialitásunk közé tartozik a csőtörés elhárítása is amit elsődlegesen csatorna kamerázással tárunk fel, így csak az adott helyen kell ásni vagy bontani. Ezzel is csökkentve a költségeket ami az egész hálózat feltárásával járna.
Az ABC duguláselhárítás 0-24 gyorsszolgálat üzemmódban dolgozik, azaz mindig van valaki aki tud segíteni amikor csak kell. Ez a gyorsszolgálat Budapest minden kerületében elérhető illetve a közvetlen vonzáskörzetében. A távolabbi (Budapesttől nézve 20-40km) dugulásokkal vagy csőtörésekkel csak előre egyeztetett időben tudunk foglalkozni.
3 duguláselhárító / vízvezeték szerelős autó és 6+ kolléga várja a hívásukat Budapesten és környékén.
ABC duguláselhárítás bemutatkozás, cégünk története.
ABC duguláselhárítás bemutatkozás, cégünk története.
ABC duguláselhárítás bemutatkozás, cégünk története.
Nem találtad meg a megoldást a dugulásodra? Szakképzett csapatunk bármilyen dugulásra tud megoldást és nem csak tudja, hanem meg is fogja csinálni. Mi nem hitegetünk mi csináljuk azt ami a dolgunk: duguláselhárítás.
Lépj velünk kapcsolatba

Mivel van probléma?

  • Wc
  • Mosogató
  • Kád
  • Fűrdőszoba
  • Zuhanytálca
  • Piszoár
  • Csatorna
  • Egyéb

Milyen időszakban mehetnénk?

Milyen épületben van a dugulás?

  • Elfogadom az adatkezelési szabályzatot. * Tovább...

Amennyiben 24 órán belül nem jelentkeztünk telefonon és nem küldtünk e-mailt, úgy kérjük keress minket telefonon. Ilyen esetekben technikai akadály miatt nem kaptuk meg az árajánlatkérésed!

Minden jog fenntartva © ABC duguláselhárítás 2024

Made with   by ThemeWagon