A fő szolgáltatási területünk Budapest és a vállalkozásunk is itt található. Azonban Pest megye összes településén végzünk vízvezeték szerelést és duguláselhárítást.

Wc duguláselhárítás Budapesten non-stop

Amennyiben eldugult a wcd és nem tudod mit tegyél, akkor mi tudunk segíteni. Leírjuk, hogy hogyan tudod megoldani egyedül a dugulásod ha nem olyan komoly a helyzet. Illetve leírjuk, hogy mi a teendő ha duguláselhárítót kell hívni.

wc duguláselhárítás

Fürdőszoba felújítás Budapesten non-stop

A fürdőszobánk a házunk ékköve de nem mindenki ért a felújításhoz. Jobb is profikra bízni, mert nem mind1 hogy pl hányszor törik el a csempe amikor felrakjuk vagy hány féle alkatrészt kell megvennünk, mire azt kapjuk amit szeretnénk.

Fürdőszoba felújítás

Lefolyó tisztítás Budapesten non-stop

A lefolyó egy olyan létszükséglet ami nélkül nem lenne wc, mosdó vagy mosogató stb. A lefolyó hálózatot azonban karban kell tartani, mert mindig szükség van rá. Van rá olcsó és drágább megoldás is és profi megoldás is, na de melyik a jó megoldás?


Lefolyó tisztítás

Karbantartás folytonos dugulás ellen

A lefolyó karbantartása pont olyan fontos egy háztartásban mint egy szelet kenyér, ahogy a mondás tartja. Miért? Jöhet a kérdés. Azért, mert ha nem akarunk egy vagyont költeni (vagy épp rá plusz pénz) a csőtörésre vagy a duguláselhárításra, akkor meg kell előzni a bajt. Ezt pedig csak és kizárólag a folyamatos karbantartással lehet megoldani.

Karbantartás folytonos dugulás ellen

Lefolyó, csatornatisztítás

A csatornavezeték elengedhetetlen része az otthona vízvezetékeinek, és ha a vízvezeték nem képes elvezetni a szennyvizet, az komoly problémákat és károkat okozhat.

Lefolyó, csatornatisztítás

Nem találtad meg a megoldást a dugulásodra? Szakképzett csapatunk bármilyen dugulásra tud megoldást és nem csak tudja, hanem meg is fogja csinálni. Mi nem hitegetünk mi csináljuk azt ami a dolgunk: duguláselhárítás.
Lépj velünk kapcsolatba

Mivel van probléma?

  • Wc
  • Mosogató
  • Kád
  • Fűrdőszoba
  • Zuhanytálca
  • Piszoár
  • Csatorna
  • Egyéb

Milyen időszakban mehetnénk?

Milyen épületben van a dugulás?

  • Elfogadom az adatkezelési szabályzatot. * Tovább...

Amennyiben 24 órán belül nem jelentkeztünk telefonon és nem küldtünk e-mailt, úgy kérjük keress minket telefonon. Ilyen esetekben technikai akadály miatt nem kaptuk meg az árajánlatkérésed!

Minden jog fenntartva © ABC duguláselhárítás 2024

Made with   by ThemeWagon