Duguláselhárítás olcsón, duguláselhárítás áraink Budapest
A mai világban, főleg nálunk magyarban a „mennyibe kerül” egy olyan alapvető kérdés mint az, hogy „hogy vagy”? Beszélhetnénk itt inflációról vagy a háborúkról, akár a túlnépesedésről stb… az a lényeg, hogy az ár az egy meghatározó dolog. Pontosabban az ár az elsődleges meghatározó eszköz egy szolgáltatásnál vagy terméknél. Mindezt kifejezetten Magyarországra kivetítve gondoljuk mi az ABC duguláselhárításnál.

Hogyan lehet meghatározni egy árat pl a duguláselhárításra?

Meghatározni lehet és kell is, hogy egy vásárló tudja, hogy mennyi pénzbe fog kerülni, mert a pénzünk az nem végtelen. Azok az idők, amikor csak jőjenek és majd fizetek… már vége és ez Budapesten és környékén nagyon is látszik. A vidéki árakról mi az ABC duguláselhárításnál nem tudunk nyilatkozni, mert budapesti cég vagyunk.
Alapvető probléma, hogy a vásárló nincs tisztában azzal, hogy mi kerül ennyibe? Ugyan ezt a kérdés majdnem minden nap feltesszünk magunknak más területeken is.
Lényegében az árat a piaci szereplők határozzák meg, jelen esetünkben mi a duguláselhárítók. Az sem titok senki előtt, hogy mindenki tudja, hogy a másik mennyiért dolgozik, hogy ez a piac egyik lényege.
Mi az ABC duguláselhárítás az árat így határozzuk meg: 10.000ft a kiszállási díj Budapesten hiszen van egy benzin költség és van amortizáció (autó, a gépeink) esetleg útdíjak. Amikor megtudjuk, hogy mit is kell csinálnunk pl: wc dugulás van a 6. emeleten a 2. kerületben, akkor tudjuk, hogy 10.000 ft amiért mi odamegyünk és 15.000 ft amiért egy alap szerelést végzünk. Így azt meg tudjuk mondani előre, hogy egy wc duguláselhárítás alap szerelése és a kiszállása legolcsóbban 25.000 ft-ba kerülhet + áfa. Az alap szerelés költsége minden esetben ugyan annyi, legyen az wc, mosogató, kád, mosdó, mosogató stb… dugulása.

Minden duguláselhárításnak az ára ugyan annyi?

Nem. Ahogy fentebb olvashattuk, az alap szerelés és a kiszállás, az minden esetben ugyan annyiba kerül. Az esetek 50%-ban ez elég is és megoldódik a dugulása az ügyfélnek 25.000 ft +áfa összegből. A másik 50%-nak pedig még erre az összegre fog még generálódni költség. Miért? Azért, mert nem mind1, hogy 1db duguláselhárítás 30 percen belül megvan 10 méteren belül, avagy 3 óra alatt kitudja milyen mélyen lévő dugulásról beszélünk.
Hogyan lehetne azt mondani előre egy dugulásra, amit még nem is láttak a duguláselhárítóink, hogy ez xy összebe fog kerülni? Túl sok az ismeretlen tényező, így mi az ABC duguláselhárításnál azt mondjuk, hogy 25.000 ft +áfa az amiért kimegyünk és elvégzünk egy alap szerelés ami 50%-ban megoldhatja a problémát.

Mások miért ígérik azt, hogy 15.000 ft-tól meglehet csinálni a duguláselhárítást?

Ígérni bárki bármit tud és lehet. Az ígéret még nem kötelezettség. Miért ne ígérnének? Mi nem ígérünk, mert nem tartjuk helyesnek ezt az üzletpolitikát.
Mutatunk egy példát a 15.000 ft-os duguláselhárításra: Amikor azt mondja telefonba egy duguláselhárító, hogy kb 15.000ft a wc duguláselhárítás ára és elfogadjuk, várunk a szakemberre a megbeszélt időben. Megérkezik a duguláselhárító és leszereli a wc-t mert görényt fog bele vezetni (mert úgy észlelte, hogy ezt máshogy nem tudja megcsinálni). Beltol 10 méter csőgörényt a rendszerbe és teszteli a lefolyást. A munka végeztével pedig elszámol: a wc-t mivel le kellett szerelni ezért annak a költsége 5.000 ft + a 10 méter csőgörény méterenként 2.500 ft = 30.000 ft a végösszeg.
Jól lehet látni, hogy a 15.000 ft csak annyira volt elég, hogy kimenjen a címre és leszedje a wc-t és még el sem kezdte a duguláselhárítást.

Akkor aki sokkal olcsóbban ígéri a duguláselhárítást, az sosem igaz?

Ezt így nem lehet kijelenteni. Amennyiben ha a fenti példát vesszük alapul és nem kell leszerelni a wc-t és nem kell 10 méter csőgörényt használni a duguláselhárításhoz, akkor igen a 15.000 ft az egy reális összeg lehet. Azonban! Sajnos az esetek 95%-ban a wc-t le kell szedni és kell a csőgörényt is használni.
Ez szimpla marketing, nem más. Gondoljunk csak arra, amikor egy webáruház hirdeti magát „Akár 80%-os akció xy termékekre”. Az állítás helytálló, mert pl csinál egy akciót 1 termékre amiből van raktáron 1-2 darab és eladja veszteséggel. Míg az akció pl 1 hétig tart, addig az adott termékből 10 perc után nincs egy darab sem. Az állítás igaz volt, hogy volt 1 termék amire volt 80%-os akció.
Véleményünk szerint az interneten senki sem hazudik, csak kihasználja a jogi kiskapukat. Ugyan így van ez a duguláselhárítás szolgáltatásban is. Cégünk az ABC duguláselhárítás 25.000 ft +áfa kiszállás + alap szerelési díjért Budapesten bárhová kimegy és végzi a dugulást. Mi nem árulunk zsákbamacskát és nem hirdetünk 15ezer forintos duguláselhárítást.
Milyen duguláselhárítást végzünk Budapesten és környékén?
Wc duguláselhárítás, mosogató duguláselhárítás, kád duguláselhárítás, lefolyó duguláselhárítás, padlóösszefolyó duguláselhárítás, mosdó duguláselhárítás, zuhanytálca duguláselhárítás, piszoár duguláselhárítás, womás duguláselhárítás, lapostető duguláselhárítás, kamerás csatornavizsgálat, gyökértelenítés, duguláselhárítás utáni fertőtlenítés, vízvezeték szerelés, szivattyúzás, csatorna nyomvonal meghatározás, csatornatisztítás, szennyvízcsatorna karbantartást.
Vízvezeték szereléssel kapcsolatos áraink Budapesten és vonzáskörzetében:
Cégünk az ABC duguláselhárítás vízvezeték szereléssel is foglalkozik 0-24 gyorsszolgálati rendszerben. A vízvezeték szerelés áraink különböznem a duguláselhárítás árainktól. Mivel egy csap csere nem órák kérdése, ezért az alap költség itt sokkal olcsóbb nálunk.
Olcsóbb, azaz 20.000 ft+áfa, ami tartalmazza a kiszállást és egy alap szerelést. Ez sok esetben elég is szokott lenni egy csap szerelésnél avagy egy mosógép bekötésénél. Azt fontos megemlíteni, hogy a vízvezeték szerelés bonyolultsága miatt még telefonon sem tudunk pontosabb végösszeget adni. A vízvezeték szerelés sokrétűsége miatt minden esetben látni kell a problémát.
Amennyiben kimegyünk és felmérjük a vízvezeték szerelési munkát és nem szeretné kérni a szolgáltatást, úgy a kiszállási díjat, azaz a 10.000ft+áfa összeget minden esetben ki kell fizetni.
Mivel az évek alatt már megtanultuk, hogy az embereknek kell egy végösszeg vagy kb összeg, így készítettünk egy átlagolt kezdő és végösszeget. Ezt úgy tettük, hogy 100 munkát átlagoltunk, minden szolgáltatásunknál. duguláselhárítással és csatornákkal kapcsolatos szolgáltatásunk árai:
 • lefolyó duguláselhárítása: 25.000-35.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • konyhai daráló duguláselhárítása: 25.000-35.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • mosogató duguláselhárítás: 25.000-35.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • WC duguláselhárítása: 25.000-35.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • darálós WC tisztítása: 25000-35.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • kád duguláselhárítása: 23000-35.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • zuhanyzó duguláselhárítása: 25.000-35.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • mosdó/kézmosó duguláselhárítása: 25.000-35.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • piszoár duguláselhárítása: 25.000-35.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • padlóösszefolyó duguláselhárítása: 25.000-35.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • fővezeték és gerincvezeték duguláselhárítása: 25.000 Ft + áfa-tól keződik (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • kamerás csatornavizsgálat: 25.000-45.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • kamerás csővizsgálat: 25.000-45.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • csatornatisztítás: 25.000-45.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • vízszivattyúzás: 25.000 Ft + áfa-tól (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • csatorna nyomvonal meghatározása: 25.000 Ft + áfa-tól (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • szeptikus tartály kiürítése: 25.000-45.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • szeptikus tartály javítása: 25.000-100.000 Ft + áfa (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • csatornavezeték javítása: 25.000 + áfa-tól (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • fő csatornavezeték javítása: 25.000 Ft + áfa-tól (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
 • szennyvízcsatorna bekötése: 25.000 Ft + áfa-tól (ez az ár csak tájékoztató jellegű!)
Van olyan duguláselhárító, aki olcsóbban dolgozik?
Igen van. Pl cégünk is az ABC duguláselhárítás olcsóbban végzi a duguláselhárítást, ha folyamatosan igénybe veszik a szolgáltatásunkat. Számos olyan ügyfelünk van, aki havonta kéri a karbantartást, ezért neki olcsóbban végezzük a munkát.
Azt sem szabad elfelejteni, hogyha valami olcsó, akkor ott valami nem stimmel. Pl egy kínai karórát nem lehet összehasonlítani egy casio karórával. Mindkettő mutatja az órát, azaz azt teszi amiért vettük. Azonban a kínai karóra mennyi időn belül fog elromlani? Mennyit fog késni egy idő után? Mennyi idő után fog lemerülni benne az elem? Ha víz alá kerül, akkor túl fogja élni?
Ugyan így van ez egy szolgáltatásnál is: egy több éve piacon lévő cég, akinek számos referenciája van, az sokkal megbízhatóbb mint egy ismeretlen (avagy ismert és olcsó). Az ABC duguláselhárítás 7 nap garanciát ad a munkáira, azaz 7 napon belül ingyen újra megcsináljuk ha eldugulna.
Míg egy olcsóbb duguláselhárító mindezeket megadja neked? Mi nem tudjuk. Ahogy a régi mondás tartja a puding próbája az evés. Azonban ha jó pudingot akarsz enni és nem akarsz csalódni, akkor válassz minket az ABC duguláselhárítást Budapesten és környékén.
Nem találtad meg a megoldást a dugulásodra? Szakképzett csapatunk bármilyen dugulásra tud megoldást és nem csak tudja, hanem meg is fogja csinálni. Mi nem hitegetünk mi csináljuk azt ami a dolgunk: duguláselhárítás.
Lépj velünk kapcsolatba

Mivel van probléma?

 • Wc
 • Mosogató
 • Kád
 • Fűrdőszoba
 • Zuhanytálca
 • Piszoár
 • Csatorna
 • Egyéb

Milyen időszakban mehetnénk?

Milyen épületben van a dugulás?

 • Elfogadom az adatkezelési szabályzatot. * Tovább...

Amennyiben 24 órán belül nem jelentkeztünk telefonon és nem küldtünk e-mailt, úgy kérjük keress minket telefonon. Ilyen esetekben technikai akadály miatt nem kaptuk meg az árajánlatkérésed!

Minden jog fenntartva © ABC duguláselhárítás 2024

Made with   by ThemeWagon