Fürdőszoba felújítás Budapest
Fürdőszoba felújítás Budapest

Mégis hogyan lehetne átalakítani a fürdőszobát? A következő pár sorban pár ötletet mutatunk be:

Mindenki szeretne egy olyan fürdőszobát, amely egyszerre szép és funkcionális. Fedezd fel, hogyan alakíthatod át a fürdőszobádat ezzel a pár ötlettel, hogy stílusos és funkcionális legyen.
Mielőtt elkezdenéd a fürdőszoba felújítást, az első lépés, amit meg kell tenned, hogy megtervezd, mire van szükséged, és mindenekelőtt azt kell kitalálnod, hogy milyen eredményt szeretnél elérni.

Íme három szempont, amelyet figyelembe kell venned mindig minden körülmények között:

 • Mérések: Fontos, hogy méréseket végezzünk a helyekről, ahová a terméket (szekrény, szaniteráru, mosdókagyló/állvány stb.) szeretnénk beépíteni, valamint azokról a terekről, amelyek akadályozhatják a mozgatásukat pl: radiátor, kád.
 • Stílus: Szerezz ihletet, keress képeket vagy formatervezett fürdőszobákat az interneten, amelyek tetszenek, ez segíteni fog a színek, a stílus, a bútorzat, a festék, a kiegészítők, a függönyök stb. kiválasztásában.
 • Funkcionalitás: Hozz létre egy olyan fürdőszobát, amely a család minden tagja számára elérhető, figyelembe véve az igényeket; gondolnod kell a fürdő funkcionalitására is, és arra, hogy milyen lesz a használhatósága annak érdekében, hogy a kívánt módon működjön. Magyarul az a lényeg, hogy mindenkinek tetszen és teljesen ki tudja használni a család.

Mégis kik vagyunk mi, hogy ilyen ötletekkel állunk elő?

Cégünk főleg Budapesten de Pest megye minden településén végez fürdőszoba felújításokat. Teljesen a 0-ra leromboljuk és átalakítjuk ahogyan csak kéri a kedves megrendelő. Számunkra nincs olyan, hogy lehetetlen csak olyan hogy lehetséges. Számos fürdőszobát felújítottunk már nagyon sok ötlettel tudunk előállni. Az sem okoz gondot, ha csak egy wc-t vagy mosdót kell kicserélni hiszen ezek is fürdőszobai használati eszközök. Állami támogatásra is tudunk fürdőszobákat felújítani, hiszen nagy afás cég vagyunk több szakemberrel. Válassz minket, válaszd a biztonságot.

Lássuk, hogy mi mit ajánlunk nektek:

1. Válaszd ki a megfelelő szekrényt vagy mosdót:
A fürdőszoba felújításához fontos meghatározni, hogy milyen gyakran fogjuk használni a mosdót vagy a szekrényt, és ennek alapján válaszd ki a neked megfelelőt. Nem mind1, hogy egy második fürdőről beszélünk amit ritkán használnak majd vagy egy olyan fürdőszobáról, ahol minden nap megfordulunk. A kerámia ellenállóbb, ezért oda válasszuk, ahol gyakran megfordulunk. Az edzett üveg akkor ajánlott, ha a használat gyakorisága ritkább, azaz egy második fürdőszoba pl. Egy másik fontos szempont, amit figyelembe kell vennie, hogy szükséged van-e tárolóhelyre, ha ez a helyzet, akkor a szekrények az ideális megoldás, mivel segítenek kiküszöbölni a vizuális zajt (a káoszt amikor minden mindenhol lóg), amelyet a tisztítószerek, törölközők és egyéb tárgyak látványa okozhat.
2. Zuhanyzó vagy fürdőkád / zuhanyfüggöny vagy kabin?
Zuhanyzó vagy fürdőkád: A zuhanyzó és a fürdőkád minden fürdőszoba fontos eleme, mivel fokozza a designt és a középpontot képzi nem beszélve arról, hogy tisztálkodni is lehet bennük. Napjainkban a zuhanyrózsák különböző kialakítású és funkciójú zuhanyfejek, amelyek a mennyezetre vagy a falra is felszerelhetők. Víztakarékos modellek is kaphatók, amelyek ideálisak a családok számára. A fürdőkádak pihentető élményt nyújtanak, és eleganciát és luxust visznek a fürdőszoba kialakításába.
Függöny vagy kabin: A függöny és a kabin olyan részletek, amelyek fokozhatják a fürdőszoba kialakítását és stílusát. A zuhanykabin modern és minimalista hatást, valamint tartósságot biztosít, másrészt a kabin egy kicsit jobban kiemeli a személyes stílusodat, könnyen felszerelhető, és fényszűrőként szolgál az intenzitás szabályozásához.
3. Tükrök
A fürdőszoba dekorálásának egyik fontos ötlete a tükrök használata. Használatuk előnye, hogy fényvisszaverő képességüknek köszönhetően a tágasság érzetét keltik, ideálisak kis helyiségekbe; emellett több fényt tudnak nyújtani.
4. Világítás
A terület egyenletes megvilágítása érdekében helyezzünk el mennyezeti lámpákat vagy egy világító tükröt; a ( másnéven hiúságtükör) oldalaira fali lámpákat is elhelyezhetünk, hogy csökkentsük az árnyékos területeket.
Ha játszani szeretnénk a fény erősségével, felszerelhetünk egy fényerő-szabályozó kapcsolót, amellyel beállíthatjuk a kívánt fényerőt. Bár ez már luxusnak és feleslegesek tűnik, azonban egyedivé tudjuk tenni vele a fürdőszobákat.
5. A padló és a homlokzat felújítása
A fürdőszoba padlójának egy nagyon fontos funkciót kell betöltenie: csúszásmentesnek kell lennie. Fürdőszobaként a nedvességgel kapcsolatos problémák merülnek fel, ezért a biztonság érdekében fontos, hogy ezt a tulajdonságot keressük. A megjelenést egy dekoratív fal felszerelésével is fokozhatjuk vagy megváltoztathatja. Ez lehet márvány, ha elegáns megjelenést keresünk, mozaik, ha pezsgést szeretnénk hozzáadni, vagy kerámia, ha kontrasztot szeretnénk adni neki.
6. Végül a wct lehet lecserélni
Válaszd ki az új WC-t a következő tulajdonságok alapján: vízfogyasztás, magasság és rejtett vagy nyitott csapó. Ezek csak töredéke a lehetőségeinknek amikből választ hatunk. A wc-n elég sokat fogunk időt tölteni így fontos a kényelem is. A wc egy elég masszív berendezése a fürdőszobának (ha nem külön helyiségben van), azaz nem 1-2 évre hanem 10-20 évre vesszük. Jól meg kell gondolni, hogy mi az amire szükségünk van. A bútorokkal vagy mosódóval ellentétben a wc-t nem olyan egyszerű csak úgy cserélgetni. Miért? Azért mert ha épp alsó kifolyású wc-t szeretnénk, akkor ott a lefolyását is át kell alakítani.
Nem találtad meg a megoldást a dugulásodra? Szakképzett csapatunk bármilyen dugulásra tud megoldást és nem csak tudja, hanem meg is fogja csinálni. Mi nem hitegetünk mi csináljuk azt ami a dolgunk: duguláselhárítás.
Lépj velünk kapcsolatba

Mivel van probléma?

 • Wc
 • Mosogató
 • Kád
 • Fűrdőszoba
 • Zuhanytálca
 • Piszoár
 • Csatorna
 • Egyéb

Milyen időszakban mehetnénk?

Milyen épületben van a dugulás?

 • Elfogadom az adatkezelési szabályzatot. * Tovább...

Amennyiben 24 órán belül nem jelentkeztünk telefonon és nem küldtünk e-mailt, úgy kérjük keress minket telefonon. Ilyen esetekben technikai akadály miatt nem kaptuk meg az árajánlatkérésed!

Minden jog fenntartva © ABC duguláselhárítás 2024

Made with   by ThemeWagon